VÅRA KURSER

After Action Review
Certifieringskurs
Informell AAR

Målorienterat arbete
Endagsutbildning


HELDAGSKURS
Certifierad handledare
Formell After Action Review

Lär dig att handleda en formell AAR effektivt och framgångsrikt. I den här AAR utbildningen får du det du behöver för att börja jobba med en metod för systematiskt lärande och utveckling för att bli bättre att möte framtida utmaningar.
 
Denna utbildning riktar sig till dig som är t.ex. chef, ledare eller arbetar inom HR. Kursen har fokus på att utbilda dig som vill lära dig handleda i metoden After Action Review, framförallt en formell AAR.
 
 Kursen är heldag och kan anordnas på plats eller digitalt.
 
FÖRETAGSANPASSADE AAR-KURSER
Vi erbjuder även företagsanpassade kurser där vi kommer ut till er arbetsplats och genomför kursen on-site. Kontakta oss för offert och upplägg ››

DIGITAL 3,5-TIMMARSKURS:
Informell After Action Review

Lär dig att leda en informell AAR effektivt och framgångsrikt. I den här utbildningen får du det du behöver för att direkt börja arbeta med att utveckla teamets/arbetsgruppens arbete.
 
Utbildningen riktar sig till dig som arbetar som ledare och vill initiera en enkel metod som ökar både teamets och de individuellas prestationer. På den här kursen kommer du att få lära dig hur du planerar och genomför en AAR på ett strukturerat och tryggt sätt. Du kommer även få tips på hur du pedagogiskt implementerar metoden i din grupp eller organisation.
 
 Kursen är digital och 3,5 timmar lång.

Mer Crewcrafting®

Kurs

Gratis seminarium
AFTER ACTION REVIEW

Gratis informationsseminarium där vi berättar mer ingående om After Action Review. En evidensbaserad metod för målinriktat arbete. En timme digitalt.

Kurs

TEAM PRO INVENTORY
Workshop

TeamPro workshop är en strukturerad metod för teamutveckling med basen i forskning om after-action reviews och mål. Team workshop ger ett strukturerat arbetsmaterial för återkoppling till teamet.

kurs

MÅLORIENTERAT ARBETE
Endagsutbildning

Forskningen på mål är omfattande och den lyfter fram mål och målarbete som ett effektivt sätt att motivera och engagera, främja trivsel, minska stress, samt påverka resultat och arbetsprestationer. Endagsutbildning i Stockholm, Göteborg eller digitalt.

Crewcrafting

Vårt uppdrag

Crewcrafting® är ett koncept som står för ”utveckling av besättning”. Inom vårt koncept använder vi forskningsbaserade metoder, tekniker och program samt erfarenheter från att segla besättningar över hav, som lär ledare och medarbetare att utveckla och bibehålla starka och hållbara team (crew). Så vi är duktiga på: träna människor i extremsporten ”att vara människa bland människor”.

Kontakta oss

Läs vår integritetspolicy